Τα τυροπιτάκια αρέσουν σε όλους όταν μάλιστα γίνονται γρήγορα με πολύ νόστιμο αποτέλεσμα τότε εμείς οι γυναίκες τα λατρεύουμε.
Τα σημερινά τυροπιτάκια λέγονται της τεμπέλας και νομίζω πως καταλαβαίνεις τον λόγο..
Θα τα φτιάξεις πολύ γρήγορα και κυρίως εύκολα και είναι σίγουρο πως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση.
Καλή επιτυχία!
Είμαι η Τζίνα από το blog "Εικόνες & Ψίθυροι"
Θα τα φτιάξεις πολύ γρήγορα και κυρίως εύκολα και είναι σίγουρο πως θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση.
Τα υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τα... τεμπέλικα τυροπιτάκια είναι:
- 450 γρ. φαριν απ
- 1 μικρό πήλινο κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
- 1 κεσεδάκι (αυτό του γιαουρτιού) ελαιόλαδο
- 1 κεσεδάκι τριμμένη φέτα
- 1 κεσεδάκι πικάντικη κεφαλογραβιέρα
- 2 αυγά
- Λίγο αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι
- Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το γιαούρτι (ολόκληρο μαζί με την πέτσα) και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τα αυγά, τα τυριά, το αλάτι και το πιπέρι και τελευταίο το φαριν απ.
- Πλάθουμε σε μικρά (φουσκώνουν στο ψήσιμο) "κεφτεδάκια" και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος.
- Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά περίπου.
Καλή επιτυχία!
Είμαι η Τζίνα από το blog "Εικόνες & Ψίθυροι"
Δημοσίευση σχολίου
Take a moment to leave a comment!